Transport Online - Speksnijder Transport Bodegraven BV neemt transportactiviteiten WDL over

Speksnijder Transport Bodegraven BV neemt transportactiviteiten WDL over

Speksnijder Transport Bodegraven BV neemt transportactiviteiten WDL over
09-02-2011 10:07 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur
BODEGRAVEN - Per 1 februari 2011 zijn de transportactiviteiten van transportbedrijf Woerdense Dienstverlening en Logistiek(WDL) gevestigd te Zoetermeer overgenomen door Speksnijder Transport Bodegraven BV te Bodegraven. Beide bedrijven zijn familiebedrijven en sinds jaar en dag gespecialiseerd in koel- en vriesdistributie van levensmiddelen door de Benelux.

Na de overname heeft Speksnijder Transport Bodegraven BV 120 medewerkers in vaste dienst en de beschikking over 65 trekkende eenheden en 85 getrokken eenheden uitgerust in koel/vries materieel.
Het belang van schaalvergroting en de synergie mogelijkheden door samenvoeging zijn de uitgangspunten van beide familiebedrijven geweest.Speksnijder Transport Bodegraven BV past deze overname naadloos in haar beleid om de marktpositie in haar specialisme, koel- en vriesdistributie, te versterken en mede daardoor nog meer servicemogelijkheden aan te kunnen bieden aan al haar klanten.


De betrokken medewerkers en instanties zijn geïnformeerd en vanaf 1 februari 2011 worden de transportactiviteiten vanuit Bodegraven uitgevoerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,826
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions