Transport Online - Freerk Lautenbag viert jubileum bij Combex Transportbedrijf bv

Freerk Lautenbag viert jubileum bij Combex Transportbedrijf bv

Freerk Lautenbag viert jubileum bij Combex Transportbedrijf bv
05-02-2011 19:21 | Transport | auteur
EASTERMAR - Op 3 februari 2011 was algemeen directeur Freerk Lautenbag 25 jaar werkzaam bij Combex transportbedrijf bv. Hij begon zijn loopbaan als planner bij deze bouwmaterialen transporteur, toen nog gevestigd aan de Joost Wiersmaweg in het Friese Jistrum.

Tijdens zijn carrière maakte Lautenbag met Combex de stormachtige groei door van circa tien naar de huidige zestig trekkers, de invoering van telecommunicatie in de auto's en ICT op de administratie en de planning. In 2002 nam Lautenbag als algemeen directeur zitting in de leiding van het bedrijf. Hij was, als energiek en dynamisch mens, intensief betrokken bij de bedrijfsverhuizing van "de Combex" van Jistrum naar het bedrijventerrein Schuilenburg in Eastermar, waar het kantoorpand flink werd uitgebreid en een gloednieuwe werkplaats zorg draagt voor volledig onderhoud van het wagenpark.Op zaterdag 5 februari is dit Jubileum gevierd, waarbij Lautenbag 's morgens voor zijn huisdeur werd verrast door de nieuwste, de oudste (oldtimer) en circa twintig andere trekkers en een groot aantal medewerkers, die de feestelijkheden met een spandoek kenbaar maakten aan de omgeving.

In hotel de Phoenix in Jistrum werden de feestelijkheden samen met de familie Lautenbag afgesloten, waarbij een weergave van zijn lange carriére de revue passeerden.

©Transport OnlineNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions