Transport Online - Oud-vrachtwagenchauffeur Piet van As wordt vrijdag 107

Oud-vrachtwagenchauffeur Piet van As wordt vrijdag 107

Oud-vrachtwagenchauffeur Piet van As wordt vrijdag 107
02-02-2011 19:01 | Overig | auteur de redactie
WADDINXVEEN - Het onregelmatige leven van een vrachtwagenchauffeur is blijkbaar toch niet zo ongezond als het lijkt. Dat bewijst oud-chauffeur Piet van As die vrijdag 4 februari 107 jaar oud wordt. De Burgemeester van Waddinxveen, H.P.L. Cremers, zal vrijdag de heer van As feliciteren met zijn 107e verjaardag.

Piet van As is geboren op 4 februari 1904 te Melissant. De vader van meneer Van As werd in 1914 bedrijfsleider bij de familie Van Dort Kroon aan het Noordeinde te Waddinxveen. Na zijn overlijden in 1944 nam zijn zoon, Piet van As, de bedrijfsleiding over tot en met de vijftiger jaren (vermoedelijk 1957). De zoon van de familie Van Dort Kroon nam vervolgens het bedrijf over.

De heer Van As heeft voor verschillende bedrijven gewerkt, onder andere voor het transportbedrijf Rouborst te Waddinxveen en later voor het zandtransportbedrijf De Man in Groot-Ammers. Bij beide bedrijven was hij werkzaam als chauffeur. Hij heeft nog tot ver na zijn 65e doorgewerkt.

De heer Van As heeft sinds vorig jaar last van evenwichtstoornissen. Hij is een paar keer gevallen. Voor zijn leeftijd heeft hij overigens nog een goede gezondheid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,675
Diesel1,318

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions