Clicky


Twee slachtoffers na ernstig misdrijf in Middelburg

Twee slachtoffers na ernstig misdrijf in Middelburg
19-07-2011 09:36 | Binnenland | auteur de redactie
MIDDELBURG - Bij de meldkamer van Politie Zeeland kwam omstreeks 01.00 uur, in de nacht van maandag op dinsdag, een melding binnen dat er een ernstig misdrijf was gepleegd in een woning aan de Hooge Meestraat in Middelburg.

Politieagenten van de Zeeuwse politie zijn direct ter plaatse gegaan. Zij zijn in de woning gaan kijken en troffen daar een overleden vrouw van 55 jaar en een zwaargewonde man van 59 jaar aan.

Ambulancemedewerkers hebben zich over de man ontfermd en deze is naar het ziekenhuis overgebracht waar hij later is overleden.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld kan de politie niet vertellen, omdat dat op dit moment nog in onderzoek is. Wat wel duidelijk is, is dat op dit moment de verdachte nog voortvluchtig is. Deze verdachte was een bekende van de slachtoffers. Door een helicopter van het KLPD is vannacht gezocht naar de man die verdacht wordt van het plegen van dit misdrijf.

De politie is uiteraard nog steeds hard op zoek naar deze man. Het betreft een blanke man in donkere kleding. Hij is tussen de 1.60 en 1.80 meter lang en heeft een mager postuur. De man is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij heeft een bijzonder kenmerk, want hij loopt namelijk mank. Aan getuigen die iets meer weten over de vluchtroute van de verdachte wordt met klem verzocht om met spoed de politie te bellen.

Agenten van Politie Zeeland zijn inmiddels volop bezig met het onderzoek. De plaats waar het misdrijf is gebeurd is ruim afgezet met linten, zodat de medewerkers van de technische recherche zoveel mogelijk sporen kunnen verzamelen. Inmiddels houden zich zo'n twintig politiemensen bezig met het onderzoek.

Op dit moment is er niets meer bekend. Zodra er meer informatie te vergeven is volgt een aanvullend persbericht.