Clicky


Televisiezenders staan stil bij dood Kraaijkamp sr

Televisiezenders staan stil bij dood Kraaijkamp sr
18-07-2011 16:22 | Showbizz | auteur de redactie
HILVERSUM (Novum) - Op televisie wordt maandagavond ruimschoots aandacht besteed aan het overlijden van Johnny Kraaijkamp sr. Op Nederland 1 en 2 en RTL 4 is de programmering aangepast.

Op Nederland 1 is direct na het achtuurjournaal een special over Kraaijkamp sr. te zien. Wat er precies wordt uitgezonden is nog niet duidelijk. Mogelijk gaat het om een speciale TV Show met Ivo Niehe. Spoorloos en Groeten van Max beginnen daardoor later. Het Familiediner vervalt.

Later op de avond wordt op Nederland 2 om 23.00 uur een uitzending van Opium herhaald, waarin een hommage wordt gebracht aan Kraaijkamp sr. De overige programma's verschuiven daardoor naar een later tijdstip.

RTL zendt de special Bij Het Zonnetje In Huis uit. Het programma biedt een blik achter de schermen bij de comedyserie Het Zonnetje In Huis, waarin Kraaijkamp sr. jarenlang een hoofdrol speelde. De special begint om 20.30 uur, de overige programma's schuiven daardoor op.

Ook het digitale themakanaal Best 24 staat stil bij het overlijden van Kraaijkamp sr. Om 21.15 uur wordt het TV Monument uitgezonden, waarin verschillende mensen over het leven van de acteur praten. Zo komt onder anderen zijn zoon Johnny Kraaijkamp jr. aan het woord. De komende weken wordt de serie Laat Maar Zitten, waarin Kraaijkamp sr. een rol vertolkte, herhaald.

Johnny Kraaijkamp sr. overleed zondagmiddag in het Rosa Spier Huis in Laren op 86-jarige leeftijd.