Transport Online - Man laat gewonde vrouw achter in auto

Man laat gewonde vrouw achter in auto

Man laat gewonde vrouw achter in auto
09-07-2011 23:04 | Binnenland | auteur de redactie
NORG/EELDE – Een voor de politie vluchtende 22-jarige automobilist uit Assen is vrijdagavond met zijn auto tegen een boom gebotst. Daarbij raakte zijn 36 jarige passagiere uit Norg gewond. De man is aangehouden. De vrouw is met o.a. een gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de Donderseweg in Norg negeerde de man een stopteken van de politie. Hij ging er met zeer hoge snelheid vandoor. De politie zette de achtervolging in die via Donderen en Bunne richting Eelde ging. De vluchtende automobilist maakte meerdere verkeersovertredingen. I.v.m. de gevaarzetting reed de achtervolgende politieauto met zwaailicht en sirene. In Bunne staakte de politie de achtervolging en verdween de vluchtende auto uit zicht.

Kort daarna troffen de agenten de bewuste auto aan in een sloot langs de Watermolendijk bij Eelde. In de auto zat alleen nog de gewonde vrouw. De bestuurder was verdwenen. Volgens getuigen was hij door het bouwland weggerend. Op aanwijzing van getuigen hield de politie de man aan bij een nabijgelegen woning. De man had niet gedronken. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. De man is voor nader onderzoek ingesloten.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,320

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions