Clicky


Jackass-ster Ryan Dunn (34) overleden bij ongeluk

Jackass-ster Ryan Dunn (34) overleden bij ongeluk
20-06-2011 19:18 | Showbizz | auteur de redactie
(Novum/AP) - Jackass-ster Ryan Dunn is op 34-jarige leeftijd overleden. De waaghals kwam maandagochtend om bij een auto-ongeluk in de buurt van West Chester in Pennsylvania.

De politie laat weten dat Dunn is overleden aan de verwondingen die hij opliep toen zijn Porsche van de weg raakte en in brand vloog. Een te hoge snelheid kan volgens de politie een rol hebben gespeeld. Bij de crash kwam naast Dunn nog een ander onbekend persoon om.

Op Flickr staan foto's van het uitgebrande autowrak. Dunn plaatste enkele uren voor zijn dood nog een foto op Twitter, waarop is te zien hoe hij en twee vrienden aan het drinken waren op een feest.



Dunn was te zien in de serie Jackass op MTV en in de drie films die volgden. Enkele memorabele stunts die hij uithaalde waren een duik in de plaatselijke riolering en het rectaal inbrengen van een speelgoedautootje.

Daarnaast had hij zijn eigen tv-programma getiteld Homewrecker en dook hij regelmatig op in de Jackass-spinoff Viva La Bam, van Bam Margera. Zijn recentste klus was de presentatie van het programma Proving Ground op een Amerikaanse kabelzender.