Transport Online - Moszkowicz niet langer advocaat Keith Bakker [update]

Moszkowicz niet langer advocaat Keith Bakker [update]

 Moszkowicz niet langer advocaat Keith Bakker [update]
15-06-2011 16:38 | Showbizz | auteur de redactie
(Novum) - Keith Bakker wordt niet langer verdedigd door advocaat Bram Moszkowicz. Dat bevestigt het kantoor van de advocaat aan Novum Nieuws. De verslavingsdeskundige wordt verdacht van seksueel misbruik.

"Ik had een conflict met hem. Wat, dat is iets tussen raadsman en cliënt", zegt de advocaat tegen RTL Boulevard. Nadat presentator Albert Verlinde opmerkte dat andere bronnen melden dat het om geld gaat reageerde de advocaat: "Is dat zo? Laten we het daar dan maar bij laten."

De 50-jarige Bakker zou meerdere vrouwelijke cliënten hebben misbruikt. In januari werden zeker zes aangiften ingediend tegen de voormalige tv-presentator. De maand daarvoor besloot de NCRV al het derde seizoen van zijn programma Family Matters niet uit te zenden.

Bakker werd op 26 april aangehouden, nadat hij zich bij de politie had gemeld. Zijn voorarrest is eerder met drie maanden verlengd, maar daartegen heeft hij beroep aangetekend. Doordat Bakker de beroepszaak rond de verlenging van zijn hechtenis in moet met een nieuwe advocaat, heeft hij het gerechtshof in Amsterdam verzocht het hoger beroep uit te stellen. De zaak dient nu op 29 juni.
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,642
Diesel1,299

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions