Clicky


Ben Saunders grote winnaar TMF Awards Festival

Ben Saunders grote winnaar TMF Awards Festival
13-06-2011 00:39 | Showbizz | auteur de redactie
(Novum) AMSTERDAM - Ben Saunders heeft zondag de meeste prijzen in de wacht gesleept bij het TMF Awards Festival. De 27-jarige zanger, die onlangs een internationaal platencontract tekende, boekte muzikaal succes in drie categorieën.

Saunders nam de prijzen voor beste liveact en beste mannelijke artiest mee naar huis en kreeg daarnaast de TMF Borsato Award. Die wordt elk jaar uitgereikt aan jong talent dat volgens TMF en Marco Borsato op een mooie carrière kan rekenen. De zanger won eerder dit jaar de talentenjacht The Voice of Holland.

Ook Bens broer Dean, die dit jaar het SBS-programma Popstars won, viel in de prijzen. Hij kreeg een gouden plaat voor zijn single You and I Both. Onder de andere prijswinnaars was Caro Emerald, die werd uitgeroepen tot beste vrouwelijke artiest. Chuckie kreeg de TMF dance award. In totaal werden acht prijzen uitgedeeld.

De TMF Awards werden voor de vijftiende keer uitgereikt. De feestelijkheden vonden plaats op de Javakade in Amsterdam, waar ruim tienduizend mensen zich hadden verzameld. Op verschillende podia werden optredens verzorgd door onder meer de Jeugd van Tegenwoordig, Go Back to the Zoo en Kane.