Clicky


Niels Hoogland verlaat per direct Radio 538 na zestien jaar

Niels Hoogland verlaat per direct Radio 538 na zestien jaar
03-06-2011 16:27 | Showbizz | auteur de redactie
HILVERSUM - Radio 538 moet op zoek naar een nieuwe programmadirecteur. Niels Hoogland, die zestien jaar voor de radiozender werkte, vertrekt per direct. Hoogland was niet alleen programmadirecteur, maar ook dj.

"Na ruim zestien onvergetelijke jaren neem ik met grote trots afscheid van Radio 538", laat Hoogland weten. "Ik heb het een eer gevonden de verantwoordelijkheid voor de uitzendingen en de internetsites te mogen dragen en ben blij het station op een hoogtepunt te verlaten." Wat Hoogland gaat doen, is nog niet bekend. Hij gaat 'zijn horizon verbreden'.

De 38-jarige begon in 1995 bij Radio 538. Hij presenteerde programma's als Niels at Night en Niels' Knock-Out. Met Froukje de Both presenteerde Hoogland het vrijdagavondprogramma Niels en Froukje. Op zondagavond nam hij Juize - Hiphop and r&b from A to Z voor zijn rekening.



Wat met beide programma's gaat gebeuren, is nog niet helemaal duidelijk. Juize blijft bestaan en krijgt een nieuwe presentator. Niels en Froukje gaat vrijdag niet door, tenzij een vervanger wordt gevonden. "Wat we in de toekomst gaan doen met het programma weten we nog niet", zegt een woordvoerder van 538. "Misschien komt er een vervanger of gooien we de show om."

©Novum | Transport Online