Transport Online - Gordon stopt bij de Toppers

Gordon stopt bij de Toppers

Gordon stopt bij de Toppers
18-05-2011 10:01 | Showbizz | auteur de redactie
Gordon heeft besloten om de Toppers na de aanstaande concertreeks te verlaten. De 42-jarige zanger gaat zich volledig richten op zijn eigen groep Los Angeles, the Voices en zijn televisiewerk.

"Ik denk dat ik creatief gezien op een hoogtepunt stop binnen de formatie. Ik wil mijn energie en tijd goed gaan verdelen", laat hij weten in een verklaring. "Ook mijn werkzaamheden voor tv leggen de werkdruk zo hoog dat ik keuzes heb moeten maken en daarvan is dit een van de belangrijkste."

Gelegenheidsformatie de Toppers, naast Gordon momenteel bestaande uit René Froger, Gerard Joling, en Jeroen van der Boom, werd in 2005 opgericht. Eind deze maand geven de vier een concertreeks in de Amsterdam Arena. Het is het zevende opeenvolgende jaar dat het ensemble in het stadion optreedt."Ik neem dan ook met pijn in mijn hart afscheid van de jongens en van het Toppers-publiek, op een hele vriendschappelijke wijze en met wederzijds respect", laat Gordon weten.

Het besluit is genomen in goed onderling overleg met de overige Toppers. "We hebben de afgelopen zeven jaar vele muzikale hoogtepunten met elkaar gedeeld en die zullen we nooit vergeten", melden de heren.

©Novum | Transport Online


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,642
Diesel1,299

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions