Clicky


Woning Zwijndrecht beveiligd na fatale schietpartij

Woning Zwijndrecht beveiligd na fatale schietpartij
17-05-2011 18:18 | Binnenland | auteur de redactie
ZWIJNDRECHT - Voor een woning aan de Jupiterstraat in Zwijndrecht is dinsdag een beveiligingsunit geplaatst. De politie houdt hier 24 uur per dag toezicht. Dat heeft het Openbaar Ministerie besloten. In die woning woont een familielid van de drie vrouwen die maandagochtend in een woning aan de Langeraarstraat werden doodgeschoten.

De omwonenden zijn via een brief op de hoogte gebracht van de veiligheidsmaatregel, meldt de politie woensdag. Een arrestatieteam was maandag het nu beveiligde pand aan de Jupiterstraat al 'uit veiligheidsoverwegingen' binnengevallen, omdat er een familielid woont.

Bij de schietpartij overleden een vrouw van 57 jaar en haar 29-jarige dochter, die in het pand aan de Langeraarstraat woonden. Ze waren de echtgenote en een dochter van de 63-jarige man die bij het incident gewond raakte. Hij had rond 10.20 uur de politie gebeld vanuit een woning aan de Turk.

Van het derde slachtoffer, ook een vrouw, moet de identiteit nog worden vastgesteld. Dinsdag wordt sectie op de lichamen verricht. Twintig rechercheurs werken aan de zaak, waarvan de achtergrond vooralsnog onduidelijk is.

©Novum | Transport Online