Clicky


'Theo Janssen in gesprek met Ajax'

'Theo Janssen in gesprek met Ajax'
17-05-2011 10:20 | Sport | auteur de redactie
Theo Janssen lijkt zijn carrière voort te zetten bij Ajax. De middenvelder van FC Twente is in gesprek met de Amsterdammers. Het losweken kost nog slechts een kwestie van tijd, schrijft De Telegraaf dinsdag.

"We zijn zeer geïnteresseerd in Theo", bevestigt Ajax-trainer Frank de Boer in de krant. Ook Janssen zou wel oren hebben naar een overstap. Ajax zou drie miljoen euro overhebben voor de smaakmaker van de Tukkers.

Een ander doelwit, de IJslandse spits Kolbeinn Sigthorsson, is zo goed als binnen. De 21-jarige AZ-speler bereikte een contract voor vier jaar. Ajax onderhandelt met AZ verder over de transfersom. Ook de komst van RKC'er Derk Boerrigter is zo goed als rond. Eerder nam Ajax al Thulani Serero van Ajax Cape Town over.



"Met die vier versterkingen zouden we een mooie, brede selectie krijgen. Daar willen we graag naar toe", aldus De Boer. "Elke positie is op die manier dubbel bezet." De trainer houdt nog wel rekening met een eventueel vertrek van bijvoorbeeld Gregory van der Wiel of Jan Vertonghen. "Joris Mathijsen zou dan een mooie oplossing zijn."

©Novum | Transport Online