Nieuwe ferryverbinding Italie-Griekenland

Nieuwe ferryverbinding Italie-Griekenland
20-10-2009 15:28 | Wegvervoer | auteur de redactie
WATERINGEN - Met gepaste trots kondigt Trans Ferry, in samenwerking met Adriatic Lines S.A., de start aan van een nieuwe ferryverbinding tussen Ravenna (Italië) en Corinthe (Griekenland), en vice versa.

Deze nieuwe ferrydienst geldt uitsluitend voor vrachtverkeer (begeleid en onbegeleid) en zal op maandag, woensdag en zaterdag vanuit beide richtingen vertrekken. De eerste aftochten, in beide richtingen, vinden plaats op 24 oktober as.

Deze mogelijkheid biedt internationale transportondernemingen aantoonbare economische voordelen ten aanzien van de gebruikelijke ferryroutes (o.a. Ancona – Patras) en geeft met name in het zomerseizoen meer zekerheid. Dit vanwege het feit dat Adriatic Lines geen auto’s, campers en bussen meeneemt waardoor de transportbranche, zeker in de zomermaanden, niet met verrassende annuleringen wordt geconfronteerd.

De vloot bestaat uit twee grote en efficiënte speciaal gebouwde ro-pax veerboten, speciaal uitgerust om vrachtwagens en trailers te verschepen. Elk schip kan 160 vrachtwagens verschepen te samen met 200 chauffeurs. Er zijn per boot 120 hutten beschikbaar, voorzien van alle hedendaagse facilitieten.

Trans Ferry verzorgt als exclusief verkoopagentuur de boekingen voor deze nieuwe ferry route.


ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier