Transport Online - De kat van ome Willem is op reis geweest.....?

De kat van ome Willem is op reis geweest.....?

De kat van ome Willem is op reis geweest.....?
01-10-2009 20:59 | Binnenland | auteur Marcel van der Voort
MIDDELBURG/WINSCHOTEN - Hij lijkt model te hebben gestaan voor het liedje 'De kat van ome Willem is op reis geweest', maar dat nummer is oud en wat de kater Habibi uit Middelburg heeft meegemaakt is nog van heel kort geleden. Drie jaar geleden is het Zeeuwse huisdier spoorloos verdwenen en nu blijkt hij teruggevonden. Driehonderd kilometer verderop in Winschoten.

Zijn baasje Janneke van Belzen kan haar blijdschap niet op nu Habibi weer gezellig bij haar thuis op de bank kruipt en doet alsof er nooit iets is gebeurd. Ze zou haast vergeten dat haar geliefde kat pas geleden op sterven na dood werd herkend in het dierenasiel van Winschoten.

Janneke is de kat kwijtgeraakt in de omgeving van de Zacharias Jansenstraat in haar woonplaats en dacht lange tijd dat ze haar lieveling nooit meer zou terugzien. Hoe Habibi in Winschoten is terecht gekomen blijft onduidelijk. Heeft hij langs de diverse snelwegen gewandeld? Of heeft iemand hem meegenomen en later afgedankt? Waarschijnlijk zal dat nooit bekend worden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions