Transport Online - ING nieuwe hoofdsponosr Nederlands elftal

ING nieuwe hoofdsponosr Nederlands elftal

ING nieuwe hoofdsponosr Nederlands elftal
06-10-2009 11:54 | Sport | auteur de redactie
AMSTERDAM - ING wordt vanaf 1 januari 2010 de nieuwe hoofdsponsor van Oranje en neemt daarmee het stokje over van Nationale-Nederlanden meldt de KNVB op haar website.

De KNVB en de ING gaan een lange termijn verbintenis aan tot en met het WK van 2018. De ambitie van de ING is om samen met de KNVB te investeren in een succesvolle toekomst van het Nederlands voetbal.

ING is al sinds 1996 sponsor van de KNVB en zal als hoofdsponsor haar activiteiten in en rondom het voetbal intensiveren. Hans Hagenaars, directielid ING Retail: "Meer dan de helft van alle Nederlanders is klant bij de ING en de kleur oranje, de leeuw en de Hollandse mentaliteit zijn daarbij factoren die de ING en de KNVB gemeen hebben. Via de hoofdsponsoring van de vertegenwoordigende teams, zoals het Nederlands elftal, zullen we het ‘Oranjegevoel’ nog dichter bij onze klanten brengen. Wij zien er naar uit om onze prettige samenwerking met de KNVB de komende jaren voort te zetten."

Nationale-Nederlanden heeft besloten om na ruim 20 jaar succesvolle samenwerking met de KNVB het hoofdsponsorschap van Oranje over te dragen aan de ING. Deze beslissing vloeit voort uit de recent aangekondigde nieuwe strategie voor het verzekeringsbedrijf in Nederland en de ontwikkeling van een nieuwe merkstrategie voor Nationale-Nederlanden. De relatieprogramma’s rondom de thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal in samenwerking met de KNVB zullen worden voortgezet.

Naast het sponsorschap van de KNVB is ING Nederland ook betrokken bij de lobby om in samenwerking met België het WK 2018 of WK 2022 naar de lage landen te halen.

Begin 2010 zullen de ING en de KNVB de lange termijn sponsorstrategie en activiteiten presenteren die rondom Oranje zullen worden ontplooid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions