Clicky


Buschauffeur mishandeld in Enschede

Buschauffeur mishandeld in Enschede
21-09-2011 16:58 | Criminaliteit | auteur de redactie
ENSCHEDE - Een onbekende man heeft dinsdag 20 september omstreeks 17.45 uur een buschauffeur mishandeld. De man stapte op de C.F. Klaarstraat in de bus die vanuit Glanerbrug kwam. De man kocht een kaartje naar het Stationsplein. Op het Stationsplein aangekomen wilde de man echter blijven zitten tot aan Hengelo.

De buschauffeur gaf aan dat de man eerst een nieuw kaartje moest kopen. De man kwam hierop naar voren gelopen. De buschauffeur was in de veronderstelling dat de man een kaartje kwam kopen, maar kreeg plotseling onbekende vloeistof in zijn ogen gespoten. De man rende hierop de bus uit en vluchtte weg richting fietstunnel.

De buschauffeur kon zijn dienst niet vervolgen, omdat hij last van zijn ogen had. Er is geen blijvend letsel bij hem geconstateerd. Meerdere buspassagiers zijn getuige van de mishandeling geweest. Politie Twente wil nog graag in contact komen met mensen die iemand vanuit een bus op het Stationsplein hebben zien wegrennen of die de dader denken te kennen. Zij worden verzocht zich te melden.