Clicky

 Vrouw cel in voor mishandelingen en poging zware mishandeling

Vrouw cel in voor mishandelingen en poging zware mishandeling
12-02-2024 14:31 | Misdaad | auteur Redactie

ZUTPHEN - De rechtbank veroordeelt een 26-jarige vrouw uit Arnhem voor poging zware mishandeling en twee mishandelingen. Ze krijgt een celstraf van vier maanden.

De vrouw pleegde vorig jaar binnen een tijdsbestek van twee maanden meerdere geweldsdelicten in Arnhem. De rechtbank vindt bewezen dat de vrouw heeft geprobeerd om een man zwaar lichamelijk letsel toe te brengen door hem twee keer in zijn been te steken met een mes. De rechtbank vindt daarnaast bewezen dat de vrouw twee andere mannen heeft mishandeld. De ene man kreeg een trap tegen zijn hoofd, terwijl de vrouw de andere man tegen zijn hoofd duwde. 

De vrouw vond dat zij uit zelfverdediging handelde toen zij de man met een mes stak en toen zij de man tegen het hoofd duwde. De rechtbank vindt dat niet aannemelijk geworden.

De officier van justitie eiste een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden met bijzondere voorwaarden. De rechtbank gaat hier niet in mee.  De vrouw pleegde in een korte periode meerdere geweldsdelicten. De rechtbank neemt dit de vrouw kwalijk, want het zijn zeer ernstige feiten.

Omdat de reclassering liet weten dat de vrouw niet open staat voor hulp, legt de rechtbank  geen voorwaardelijke straf op met bijzondere voorwaarden. De rechtbank legt daarom een onvoorwaardelijke gevangenisstraf op.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats