Clicky


Nieuwe MAN Euro 6 voor Verhuisbedrijf Henneken

Nieuwe MAN Euro 6 voor Verhuisbedrijf Henneken
07-06-2013 11:12 | M.A.N. | auteur de redactie
Mondial Verhuisbedrijf Henneken B.V. is onlangs overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe MAN Euro 6. Het chassis is geleverd door Van Leeuwen Truckservice. De opbouw, een 20/25ft containerframe, is verzorgd door Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer.

Henneken bestaat sinds 1870 en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen. Jaarlijks worden er meer dan 1000 verhuizingen uitgevoerd; particulieren binnen Nederland, bedrijfsverhuizingen en verhuizingen naar het buitenland. Henneken is DE specialist bij uitstek als het gaat om verhuizingen naar en vanuit Engeland, Ierland, Schotland en Wales.


Ook inboedelopslag behoort tot de mogelijkheden. Verhuisbedrijf Henneken beschikt over een modern temperatuurgecontroleerd eigen bedrijfspand in Zoetermeer, dat is beveiligd tegen brand en inbraak. De inboedel wordt opgeslagen in één of meer afgesloten opslagcontainers, die exclusief bestemd zijn voor uw eigendommen. Veilig dus.


Het 20/25ft containerframe is uitgerust met vier twistlockbalken, het geheel is aangepast op een 25ft container. Echter door het gebruik van meerdere twistlockbalken en het aanpassen van de achterzijde, kan ook een 20ft container vervoerd worden met de aansluiting aan de laadklep. Het voertuig is tevens uitgevoerd met een Dhollandia onderschuiflaadklep in combinatie met een onderbouwkoppeling. Voor het opbergen van gereedschap en andere benodigdheden is er een RVS kist geplaatst.