Clicky

 Logistic Force neemt Wiver Logistiek over

Logistic Force neemt Wiver Logistiek over
11-12-2023 15:09 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TILBURG - Logistic Force, een full-service HR-dienstverlener binnen de transport en logistiek, heeft op 30 november 2023 jongstleden de activiteiten van uitzendonderneming Wiver overgenomen. Middels de overname van Wiver, versterkt Logistic Force haar commerciële dekking binnen Nederland en krijgt het toegang tot de markt voor uitzenden aan erkende verhuisbedrijven.

Gezamenlijk verwachten beide ondernemingen in 2023 op een omzet boven de € 120 miljoen uit te komen. Bij de overname werd Logistic Force ondersteund door investeerder FIELDS Group, een partner die in december 2021 aan boord kwam om de onderneming actief te ondersteunen bij de uitvoering van haar groeistrategie.

De overname bundelt krachten en biedt groeikansen. Met meer dan 300 uitzendkrachten is Wiver dagelijks aan het werk voor verhuisbedrijven, transporteurs en logistieke bedrijven over heel Nederland. “De overname van Wiver past volledig bij onze groeiambities in Nederland. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten in de transport en logistieke sector beter bedienen en vergroten we ons portfolio met dienstverlening in de verhuisbranche”, aldus Martin van Dijk, CEO Logistic Force.

Raymond de Wit, voormalig directeur van Wiver, is ook verheugd met de transactie: “Wij zijn erg blij dat we onderdeel zijn geworden van Logistic Force! We zijn beiden actief in dezelfde markt en spreken dezelfde taal en dat merk je direct in onze gesprekken.”

Martin van Dijk: “Dit is een fantastische vervolgstap in onze groeistrategie. Deze overname motiveert ons in de verdere zoektocht naar andere ondernemingen die in de toekomst onze marktpositie kunnen versterken.”

Logistic Force biedt de combinatie van uitzenden, opleidingen en recruitment aan en is gespecialiseerd in transport en logistiek. De fullservice HR-dienstverlener is een landelijke speler en is met 20 vestigingen verankerd met een goede spreiding in de regio. Het bedrijf heeft een jaaromzet van circa € 97 miljoen euro en heeft dagelijks zo’n 2000 uitzendkrachten aan het werk bij bedrijven in heel Nederland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats