Clicky

 Slootjes Kraanbedrijf verder als Verweij Kraanbedrijf

Slootjes Kraanbedrijf verder als Verweij Kraanbedrijf
08-12-2023 10:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LOPIK - Slootjes kraanbedrijf, een modern kraanbedrijf uit Lopik, gaat per 1 januari 2024 verder onder de naam Verweij kraanbedrijf B.V.

Sinds december 2021 is Slootjes kraanbedrijf onderdeel van Verweij eveneens uit Lopik. De naamswijziging is een logische stap in verdere integratie van de activiteiten van de overige bedrijven zoals (bouw)logistiek en outdoor media montage.

Met de naamswijziging begint een hernieuwd tijdperk voor het kraanbedrijf. Het kraanbedrijf is in de jaren ’80 van de vorige eeuw gestart door Verweij en heeft deze activiteiten tot 2000 behouden. Maar na ruim 20 jaar zijn de kraanactiviteiten weer een perfect passend onderdeel geworden van Verweij.

Het Verweij bedrijfslogo is eveneens vernieuwd waarin alle activiteiten herkenbaar zijn.

Samen met de logistieke- en montage mogelijkheden binnen Verweij kunnen er verschillende projecten als totaal aangenomen zodat opdrachtgevers van onestopshop service gebruik kunnen maken. Hierin wordt voorzien in alle disciplines, van hijsplannen en vergunningen tot transport, hijswerkzaamheden of plaatsingen. Ook centrale planning, administratie en certificeringen zijn de afgelopen twee jaar binnen de organisatie tot één systeem geïntegreerd.

De karakteristieke materiële Verweij kleurstellingen – blauw/oranje – zijn al jaren overeenkomstig met het kraanbedrijf. De herkenbaarheid aan de hand van logo’s zal in de komende maanden gerealiseerd worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats