Clicky

 Grote hinder op snelwegen A2 en A27 in weekeinde

Grote hinder op snelwegen A2 en A27 in weekeinde
07-12-2023 16:12 | Weer en Verkeer | auteur ANP

UTRECHT - Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers voor hinder en lange omreistijden op de snelwegen A2 en A27 komend weekeinde. Op beide snelwegen moet er aan het asfalt worden gewerkt. Dat zorgt voor extra reistijd die volgens Rijkswaterstaat kan oplopen tot meer dan een uur.

Het asfalt op de Merwedebrug tussen Gorinchem en Sleeuwijk in de A27 heeft een spoedreparatie nodig. Daarom gaat de snelweg richting Breda tussen knooppunt Gorinchem en knooppunt Hooipolder dicht van zaterdagavond 21.00 uur tot maandagmorgen 05.00 uur.

Door de spoedklus aan de Merwedebrug moest asfalteringswerk op de A2 tussen het knooppunt Deil en Empel een dag naar voren worden gehaald. Dat snelwegdeel is nu in de richting Den Bosch dicht van vrijdagavond 21.00 uur tot zondagmorgen 05.00 uur. Van zaterdagavond tot zondagochtend zijn dus beide doorgaande routes in het zuiden, de A2 als de A27, afgesloten. Verkeer vanuit Rotterdam, Nijmegen, Utrecht en Maastricht of Eindhoven zal daar hinder van hebben. Er worden omvangrijke omleidingsroutes via allerlei andere snelwegen aangegeven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats