Clicky

 Concordia Damen Shipbrokers verandert naam in PC Shipbrokers

Concordia Damen Shipbrokers verandert naam in PC Shipbrokers
05-12-2023 12:38 | Binnenvaart | auteur Redactie

WERKENDAM - Concordia Damen Shipbrokers, een gerenommeerde speler in de bemiddeling van binnenvaartschepen, kondigt met trots aan dat het verder gaat onder de naam PC Shipbrokers. Vanuit Werkendam, het hart van de binnenvaart, blijft PC Shipbrokers vasthouden aan haar kernwaarden van klantgerichtheid, marktkennis, persoonlijk contact en toewijding.

Volledige focus

PC Shipbrokers is als scheepsmakelaar voor de binnenvaart de specialist bij de aan- en verkoop van schepen. Het team beschikt over jarenlange ervaring en heeft een groot netwerk opgebouwd zowel binnen als buiten Europa. Het bedrijf blijft deze koers volgen en zet haar missie voort om levenslange relaties op te bouwen met klanten. Van startende ondernemer tot een gewenst pensioen van de ondernemer. Met het allerbelangrijkste doel, een fijne samenwerking.

Veelzijdig in marktsegmenten

Onder leiding van directeur Paul Cornet, blijft PC Shipbrokers focussen op groei binnen diverse marktsegmenten. Naast motorvrachtschepen, koppelverbanden en motortankschepen richt het bedrijf zich ook op duwboten, duwbakken en pontons. Paul is ambitieus: “Met een grotere focus op bemiddeling in alles dat drijft, zijn we beter in staat de diverse deelmarkten te bedienen. Onze reikwijdte strekt zich uit van de Benelux tot Frankrijk, Duitsland, en de Donau-aangrenzende landen. We hebben onlangs het team uitgebreid met Steven Peleman en Wim Mourik. Beide nog actief als binnenvaartondernemer met hun eigen expertise. Wim door zijn schat aan ervaring in de tank en beunvaart. Steven alleen al doordat hij de Franse taal machtig is. Hierdoor een enorme uitbreiding van onze bereikbaarheid voor nieuwe en bestaande klanten."

Heldere communicatie

Alles draait bij de aan- en verkoop van een schip om vertrouwen. Paul benadrukt het belang van heldere communicatie en klantgerichtheid: "Duidelijkheid schept een band”. De overdracht van een schip is altijd een belangrijke gebeurtenis waarbij zorgvuldig gehandeld moet worden. PC Shipbrokers voegt veel kennis en waarde toe aan dit proces. Voor de koopovereenkomst afgesloten is, zorgen wij dat alles duidelijk is. Met deze gestructureerde werkwijze en heldere communicatie maken we het verschil."

Digitalisering

De komende periode gaat PC Shipbrokers hard werken aan het digitaliseren van alle processen die komen kijken bij de aan- en verkoop van schepen. Paul legt uit: “We gaan het uitwisselen van bestanden, de communicatie tussen verkoper en geïnteresseerde kopers en de onderbouwing van eventuele verkoopprijzen digitaliseren. Verkopers kunnen straks in een dashboard informatie vinden, waardoor de toegang tot informatie verbetert en het verkoopproces transparanter wordt gemaakt. Een enorme sprong voorwaarts binnen de sector.”

PC Shipbrokers, voorheen bekend als Concordia Damen Shipbrokers, is een vooraanstaande bemiddelaar in de binnenvaartsector. Met een toegewijd team en uitgebreide marktkennis zet PC Shipbrokers zich in voor het bouwen van langdurige relaties met haar klanten en het bieden van ongeëvenaarde expertise in scheepsbemiddeling.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,155
Diesel1,976

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats