Clicky

 Nicol Kremers moet zich aan geheimhouding in zaak-Gillis houden

Nicol Kremers moet zich aan geheimhouding in zaak-Gillis houden
30-11-2023 11:18 | Showbizz | auteur ANP

UTRECHT - Nicol Kremers moet zich houden aan de geheimhoudingsafspraken die ze maakte met haar ex Peter Gillis. Ook moet ze een dwangsom betalen als ze dat niet doet, heeft de voorzieningenrechter donderdag vastgesteld. Maar de Massa is Kassa-ster krijgt niet - zoals hij gevraagd had - inzage in het boek dat Kremers over haar leven schrijft.

Tijdens de behandeling van het kort geding erkende Kremers dat zij en Gillis niet in het openbaar zouden spreken over hun relatie of de beëindiging daarvan. Ze vond echter dat zij zich daar niet aan hoefde te houden omdat de afspraken onder dwang zouden zijn gemaakt en omdat ze zei dat ze bang is voor de bekende vakantieparkenhouder. Volgens de rechter kon ze dat echter niet bewijzen en blijkt uit documenten dat het contact tussen hen goed was.

De eisen van Gillis om voor publicatie inzage te krijgen in het boek van Kremers en tot die tijd publicatie te verbieden, worden afgewezen. Volgens de rechter heeft Gillis niet voldoende aannemelijk gemaakt dat er dingen in het boek staan die in strijd zijn met de geheimhoudingsafspraak en dat hij daardoor zoveel schade zou lijden dat het nodig is om het boek vooraf te controleren.

Eerder deze maand werd bekend dat Kremers de release van het boek voor onbepaalde tijd uitstelt. Het boek moet nu "ergens volgend jaar" verschijnen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats