Clicky

 AJet, een dochtermaatschappij van Turkish Airlines, begint in 2024 met vluchten

AJet, een dochtermaatschappij van Turkish Airlines, begint in 2024 met vluchten
28-11-2023 10:27 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - AnadoluJet, een succesvol merk van Turkish Airlines, werd in 2008 als low-cost luchtvaartmaatschappij opgericht om aan de luchtvervoersbehoeften van Anatolië te voldoen. Vanaf eind maart 2024 opereert deze dochteronderneming van Turkish Airlines onder de naam "AJet Air Transportation Inc."

Tijdens een ceremonie, gehouden in de Istanbul Sabiha Gökçen Airport Turkish Technic Hangar, waar executives van Turkish Airlines aan deelnamen, heeft AJet zijn plaats in de luchtvaartsector ingenomen onder zijn nieuwe naam.

De voorzitter van de raad van bestuur en het uitvoerend comité van Turkish Airlines, Prof. Dr. Ahmet Bolat, gaf commentaar op de oprichting van AJet: "In lijn met onze doelen voor de komende 10 jaar zijn we er trots op dat we zijn begonnen met de oprichting van ons AJet. De inspanningen en toewijding die we lange tijd hebben geleverd, hebben hun vruchten afgeworpen en we zullen AJet eind maart 2024 met de zomerdienstregeling in de lucht brengen. We zijn ervan overtuigd dat AJet, met zijn nieuwe naam, een belangrijk onderdeel zal worden van de wereldwijde low-cost luchtvaartindustrie."

Het bedrijf, dat is opgericht als een low-cost luchtvaartmaatschappij met wereldwijde standaarden en om haar concurrentiepositie in de markt te versterken, zal haar activiteiten vanaf eind maart 2024 voortzetten vanaf de luchthavens Istanbul Sabiha Gökçen en Ankara Esenboğa.

In lijn met haar duurzaamheidsvisie is het bedrijf van plan om milieuvriendelijk te opereren en de 'low-cost' markt te betreden met een innovatief perspectief. De vereenvoudiging van de diensten en de economy class setting, maken het mogelijk om het kostenvoordeel terug te brengen in de ticketprijzen. Hierdoor worden de vluchten toegankelijk voor een breder publiek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,155
Diesel1,976

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats