Clicky

 Alle AB-bedrijven verder als AB Texel, naam Combex verdwijnt

Alle AB-bedrijven verder als AB Texel, naam Combex verdwijnt
24-11-2023 18:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LELYSTAD - Vanaf 1 januari 2024 gaat AB één merk voeren voor alle bedrijven die onder de AB Transport Group vallen.
"We zijn nu vooral bekend als AB Texel en willen onze sterke naam nog meer benutten. Al onze bedrijven gaan onder de AB Texel vlag werken, inclusief onze divisie bouwlogistiek met Combex en May Transporte. Een uitzondering is Bosman Transport dat het eigen logo blijft behouden", ligt AB de naamswijziging toe.

Een sterkere organisatie

"Als transportpartner in agri, food en bouw helpen we onze klanten elke dag hun ambities te realiseren. We werken samen in de keten aan het optimaliseren van logistieke processen. Om flexibel in te kunnen blijven spelen op de (veranderende) behoeften van onze klanten en een efficiencyslag te maken gaan we onze organisatie anders inrichten: niet alleen op basis van markt, maar ook op type transport. Zo gaan we onder andere al ons stukgoedtransport in één bedrijf onderbrengen."

Eén bedrijf voor stukgoedtransport

"Afgelopen jaar zijn we sterk gegroeid in het zak- en stukgoedtransport. Met een vloot van zo'n 150 schuifzeiltrailers bedienen we een groeiend aantal klanten en verdichten we ons distributienetwerk. Dit doen we nu nog vanuit verschillende bedrijven. De komende periode bundelen we ons specialisme en brengen we het transport van stukgoed veevoer, meel, pootgoed en bouw samen in één bedrijf, om onze positie in deze tak van transport te verstevigen", gaat het bedrijf verder.

Nieuw logo

De nieuwe organisatiestructuur vraagt ook aanpassing van het marktgeoriënteerde merkenbeleid. "We kiezen nu voor één krachtig merk: AB Texel. Ons logo hebben we hierop aangepast: aan het vertrouwde AB beeldmerk met groene stip is ‘Texel’ toegevoegd. Zo weerspiegelt het logo ons merk. Onder één vlag bouwen we verder aan het succes van AB Texel."

Foto's

  • J.Roeland
    AB Texel
  • Combex
    Combex Bouwlogistiek
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats