Clicky


Lamboo Carrosserie levert drie nieuwe plywood distributie opbouw aan Initial B.V.

Lamboo Carrosserie levert drie nieuwe plywood distributie opbouw aan Initial B.V.
05-04-2013 10:54 | Overig | auteur de redactie
ZOETERMEER - Initial B.V. heeft weer een serie van drie distributievoertuigen in ontvangst mogen nemen. De carrosserie is van Lamboo uit Zoetermeer en is gemonteerd op een Iveco Daily chassis, geleverd door Blom-DSW.

In Nederland is Initial al jaren de belangrijkste dienstverlener op het gebied van sanitaire hygiëne, bedrijfskleding, linnengoed, schoonloopmatten en disposables. Ons bedrijf is onderdeel van Rentokil Initial plc en dus wereldleider op het gebied van efficiënte, professionele services voor alle soorten bedrijven.


Voor de stadsdistributie gebruikt Initial al jaren speciaal ontwikkelde voertuigen. Deze worden continu doorontwikkeld door Lamboo, met als huidig eindresultaat deze opbouwen. Initial is zeer begaan met de chauffeurs die vele malen per dag in en uit moeten stappen. Zo zijn er een aantal ergonomische oplossingen in het voertuig verwerkt zoals: elektrische schuifdeur op afstandsbediening, lage instap met treden en bediening van de laadklep op stahoogte.


Tevens is de opbouw uitgevoerd met een compleet sluitende Anteo laadklep. Voor de verkeersveiligheid is er gekozen voor een achteruitrijdcamera met dode-hoekfunctie.