Clicky

 D-TEC introduceert Terminal Chassis voor korte afstanden

D-TEC introduceert Terminal Chassis voor korte afstanden
21-11-2023 13:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

KESTEREN - Trailerfabrikant D-TEC introduceert deze maand een nieuw chassis met de naam Terminal Chassis. D-TEC ontwikkelde dit robuuste, eenvoudig te bedienen en aantrekkelijk geprijsde chassis speciaal voor korte afstanden rondom havens, containerterminals en logistieke centra en voor ritten van havens naar railterminals. Meerdere Europese transportorganisaties gaven richting D-TEC dealers aan, behoefte te hebben aan een dergelijk chassis.

Het Terminal Chassis is geschikt voor het transport van 40ft, 1 x 20ft en 2 x 20ft containers. Optioneel is dit nieuwe chassis ook geschikt voor 45ft containers met een uitschuifbare stekkerplaat aan de voorzijde en een uitschuifbare bumper aan de achterzijde.

Platform voor het lossen van 20ft container

D-TEC directeur Gerrit van Vlastuin: "Met de ontwikkeling van dit chassis hebben we gekeken naar de behoefte van verschillende klanten. Daaruit kwam naar voren dat klanten die regelmatig 20ft containers vervoeren, in bepaalde gevallen behoefte hebben om deze gemakkelijk zelf te kunnen lossen. Hiervoor hebben we een platform ontwikkeld, die geschikt is voor het lossen met een palletwagen. Op die manier kan de chauffeur gemakkelijk zelf de container lossen. Een mooie toevoeging voor deze klantengroep, die dit platform optioneel kunnen kiezen in combinatie met een 20ft centraalpositie."

Ruim 30 jaar ervaring

D-TEC heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van containerchassis. De trailerbouwer levert een uitgebreid programma van containertrailers, waaronder de bekende Flexitrailers, Combitrailers en Portmasters. Voor het transport van tank- en swapcontainers heeft D-TEC Container Carriers in haar productgamma.

Foto's

  • N. van Leeuwen Transport
    N. van Leeuwen Transport
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats