Clicky

 Van Gerrevink neemt Jan Zevenhuizen over

Van Gerrevink neemt Jan Zevenhuizen over
20-11-2023 12:20 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

APELDOORN - Recyclingbedrijf Van Gerrevink neemt transportbedrijf Jan Zevenhuizen over. De overname is op dinsdag 14 november definitief gemaakt.

Het gaat om een volledige bedrijfsovername waarbij twee Apeldoornse familiebedrijven die al generaties lang samenwerken, vanaf heden onder de holding Van Gerrevink Beheer samen verdergaan. Daarbij blijft de huidige directie van Jan Zevenhuizen aan.

De twee Apeldoornse familiebedrijven zijn geen vreemden van elkaar. Al meerdere generaties werken zij samen. Marc van Gerrevink, eigenaar van Van Gerrevink laat weten: “Het één op één overnemen van Jan Zevenhuizen is een mooie versterking van onze dienstverlening in de afvalbranche. Daarnaast nemen we ook het onderdeel van infra en grondverzet over; een prachtige uitbreiding, die overigens onder de naam van Jan Zevenhuizen uitgedragen zal blijven worden.”

“Voor de medewerkers van zowel Van Gerrevink als Jan Zevenhuizen biedt de overname een stabiele toekomst waarin werkgelegenheid nu en in de toekomst wordt veiliggesteld,” stelt Marc van Gerrevink. Voor klanten van de beide bedrijven blijft de dienstverlening hetzelfde, maar gaandeweg zal er meer worden geïnvesteerd in modernisering en automatisering.

Eén van de redenen waarom deze keuze is gemaakt, is de synergie tussen de beide bedrijven. Marc van Gerrevink legt uit: “De mensen binnen de bedrijven hebben eenzelfde instelling en visie. Er heerst dezelfde cultuur en een gezamenlijke visie op de circulaire economie. We werken met hetzelfde materieel en hebben beiden de visie van een familiebedrijf.”

Sharon Bosman, eigenaresse van Jan Zevenhuizen, ziet de overname als een waardevolle beslissing met het oog op de toekomst. “Het is ook voor ons een uitbreiding en vooral een toekomstbestendige beslissing. Ik heb er vertrouwen in dat we hiermee samen sterk staan, nu en later.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions