Clicky

 Etrading en Agpro partners voor A&D Trailers in Nederland

Etrading en Agpro partners voor A&D Trailers in Nederland
20-11-2023 11:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Gesponsorde content

EMMELOORD/IZEGEM - Etrading uit Emmeloord is samen met Agpro de Nederlandse partner voor het Belgische A&D Trailers. Bjorn Elijzen van Etrading werkt hierin samen met Frank Aarden van Agpro.

A&D Trailers uit Izegem is een grote speler op de Belgische markt met de verkoop en verhuur van opleggers en aanhangwagens. Het bedrijf levert voertuigen die volgens eigen specificaties geproduceerd worden bij System Trailer in Duitsland. Die eigen specificatie betekent dat de trailers en aanhangwagens voorzien zijn van extra verstevigingen en geschikt zijn voor hogere gewichten dan in Duitsland gebruikelijk is. Het leveringsprogramma omvat schuifzeil opleggers, boxtrailers, truckopbouwen, aanhangwagens en onderstellen voor de carrosseriebouw sector. Verder levert A&D opleggers met gestuurde assen, waaronder city trailers en trailers voor meeneemheftrucks.

Bjorn Elijzen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van nieuwe trucks en trailers. Bjorn: "Ik ben in juni 2021 voor mezelf gestart met Eleasen en al snel kwam er vraag naar trucks en trailers en heb ik in oktober 2021 Etrading opgericht. Sinds het najaar van 2022 werk ik vanuit Emmeloord, vanuit de vestiging van Agpro van Frank Aarden. Frank heeft hier op 16000 vierkante meter aan de Transportweg 2b een grote werkplaats met zes werkstraten voor de bouw en onderhoud van (langzaam verkeer) aanhangwagens en opleggers. Zo bouwt Agpro nieuwe en gebruikte eigen carrosserieën voor de agrarische sector met hefdaken voor het vervoer van kisten. Na belading zakt het dak, waardoor de kisten vormvast worden opgesloten. Verder heeft Agpro diverse opleggers in de verhuur."

Bjorn over zijn Nederlandse vertegenwoordiging van A&D: "De samenwerking met Frank werkt uitstekend , we versterken elkaar. Vandaar dat we de vertegenwoordiging voor A&D trailers samen gaan oppakken. In Emmeloord hebben we met het team van Agpro een professionele organisatie om onze A&D trailer klanten van onderhoud en service te voorzien." 

Bjorn kwam ik 2021 al in contact met Christ Vandamme van A&D Trailers uit België wat geleid heeft tot de recente samenwerking.

De A&D Trailers zijn uitstekend geschikt voor de Nederlandse markt en het leveringsprogramma is omvangrijk. "A&D Trailers heeft veel ervaring waar wij gebruik van mogen maken, met name over de configuratie van de trailers. Zo zijn de trailers vaak voorzien van een extra sterke, 16 tons neksectie waardoor ze ook voor de Nederlandse inzet met terreingewichten tot 50 ton uitstekend geschikt zijn. Het mooie is dat het maatwerk producten zijn waar de klant zelf speciale wensen op kan bestellen, zoals een aansluiting voor een meeneem heftruck of een laadklep. De opleggers zijn standaard KTL gecoat, maar volledig verzinkt behoort ook tot de mogelijkheden."

Een voorbeeld uit het A&D leveringsprogramma staat voor de deur in Emmeloord. Een drie- assige schuifzeil oplegger in ‘Lightweight’ uitvoering. De oplegger, compleet met 9 tons SAF assen, hardhouten vloer en een 16 tons nek weegt slechts 6300 kilo. Dit is een mooi voorbeeld van een A&D trailer die uitstekend geschikt is voor Nederland.

"De leasing van de nieuwe opleggers bieden wij aan vanuit Eleasen. Daarmee hebben we, samen met de werkplaats van Agpro en de netwerken van Frank Aarden en mijzelf een mooie basis om A&D Trailers in Nederland te laten groeien", aldus Bjorn Elijzen.


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie


  Actuele wachttijd Eurotunnel


  Andere Europese Landen


  Overige Verkeersinformatie

  Actuele Brandstofprijzen
  Euro952,103
  Diesel1,924

  Aangeleverd door UnitedConsumers

  Meer brandstofprijzen

  Truckoccasions

  Truckoccasions

  Geen advertenties gevonden

  meer truckoccasions