Clicky

 Twee zwaargewonden nadat bejaarde automobiliste Porsche over het hoofd ziet

Twee zwaargewonden nadat bejaarde automobiliste Porsche over het hoofd ziet [+foto's]
17-11-2023 17:45 | Ongevallen | auteur Redactie

HAAN-GRUITEN - In het Duitse Haan-Gruiten heeft vrijdagmiddag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee mensen ernstig gewond raakten. Ook was er zeer grote materiële schade.

Rond 11.45 uur reed een 80-jarige vrouw uit Düsseldorf met haar Skoda Fabia langs de oostelijke rondweg in Gruiten richting Brückenstrasse. Volgens de huidige status van het ongevalsonderzoek wilde de bejaarde vervolgens linksaf de Brückenstrasse inrijden, waarbij zij een 59-jarige man negeerde die voorrang had en die in zijn Porsche op haar af kwam rijden.

De twee voertuigen kwamen vervolgens met grote kracht in botsing en de Porsche van Mettmanner werd onder de oplegger van een vrachtwagen geduwd. Met behulp van de brandweer kon de Porsche-bestuurder, die bekneld zat in zijn voertuig en niet zelfstandig uit de auto kon komen, met grote moeite worden bevrijd.

Zowel de Skoda-bestuurder als de bestuurder van de Porsche raakten bij het ongeval ernstig gewond. Ze moesten met een ambulance naar nabijgelegen ziekenhuizen worden gebracht. De 59-jarige Duitse chauffeur van de vrachtwagen raakte bij het ongeval lichtgewond.

De bij het ongeval betrokken voertuigen waren niet meer rijvaardig en moesten daarom worden weggesleept. De plaats van het ongeval was enkele uren volledig afgesloten voor het verkeer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats