Clicky


20 Nieuwe DAF's en 20 Nieuwe Mercedes Euro 6 vrachtwagens voor Vos Deventer en Limburg

20 Nieuwe DAF's en 20 Nieuwe Mercedes Euro 6 vrachtwagens voor Vos Deventer en Limburg
12-03-2013 10:46 | DAF | auteur de redactie

Afgelopen vrijdag heeft Vos Transport de laatste vier van een order van twintig nieuwe DAF FT XF105.410 Space Cab's in ontvangst genomen. Deze order is ter uitbreiding van het wagenpark in Deventer en Ittervoort en deels ter vervanging van verouderd materieel van het wagenpark van Vos Limburg het voormalige Wilms transport. Vos Transport uit Deventer heeft afgelopen zomer het noodlijdende Wilms Transport overgenomen en is sindsdien bezig om het verouderde wagenpark van de vestiging in Limburg te vervangen. Met de levering van de Daf’s heeft men afscheid kunnen nemen van de laatste verouderde trekkers in Ittervoort.

Vos Transport is in 2010 als één van de eerste bedrijven beloond met een Lean and Green Award en draagt deze gedachte ook graag uit. Vos Limburg kon uiteraard niet achter blijven en deze vestiging heeft nu ook een wagenpark wat voldoet aan alle moderne eisen. De trekkers zijn uitgerust met hoogstaande IT oplossingen en worden constant gemonitord op het verbruik en de uitstoot van schadelijke gassen. Wordt er niet voldaan aan de norm kijkt Vos hoe dit te verbeteren is en vervolgens worden chauffeurs bijgestuurd op hun rijgedrag. Vos Transport heeft ook 20 Mercedes Euro 6 trekkers in bestelling die later dit jaar aan het wagenpark in Deventer en Limburg toegevoegd zullen worden.
 


Vos Limburg is een regionale vervoerder gespecialiseerd in transporten binnen de Benelux en van en naar het Ruhrgebied. Als onderdeel van Vos Transport uit Deventer kan het bedrijf uit Limburg gemakkelijk gebruik maken van de netwerken van het bedrijf uit Deventer waardoor er ook snelle doorlooptijden kunnen worden geboden op diverse bestemmingen binnen Europa. Dit maakt Vos Limburg niet alleen een geschikte regionale partner, maar ook een vervoerder waar u met al uw zendingen binnen Europa terecht kunt.

Vos Deventer heeft met een financieel gezonde balans zelfs de afgelopen jaren een gestage groei door kunnen maken. Door hun jarenlange expertise in de markt vervullen ze een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Vos Transport uit Deventer is gespecialiseerd in transporten van en naar Groot Brittannië, de Benelux, Duitsland, Frankrijk en geheel Scandinavië.