Dubbel uitschuifbare oplegger voor Thom Mulder en Zn.

Dubbel uitschuifbare oplegger voor Thom Mulder en Zn. VB Trailerbouw heeft een dubbel uitschuifbare oplegger ontwikkeld, die in volledig uitgeschoven toestand een lengte heeft van 27,6 meter. De drie-assige oplegger is voorzien van een op afstand bedienbare nabesturing. Om het in- en uitschuiven zo soepel mogelijk te laten verlopen is de schuifconstructie voorzien van een kunststof lagering.

VB Trailerbouw zal het nieuwe model tonen op de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg waar zij met een stand aanwezig is. De eerste oplegger met deze constructie wordt geleverd aan Expeditiebedrijf Thom Mulder en Zn. uit Donkerbroek en zal ingezet worden voor het vervoer van staalconstructies. De oplegger is uitgevoerd in de vertrouwde kwaliteit van Vogelzang en in hoge mate uitgevoerd met specifieke klantwensen, zoals centrale smering, vele sjorogen, rongenpotten en kisten.


VB Trailerbouw biedt Expeditiebedrijf Thom Mulder en Zn. een transportoplossing op maat en volledig passend in zijn vervoerswensen. Het is daarmee een concrete invulling aan de nieuw gedefinieerde doelstelling van VB Trailerbouw klantspecifieke vervoersvraagstukken op te lossen.

VB Trailerbouw is een volwaardige dochter van Nijwa, de Nijhof-Wassink Groep en producent van de merken Vogelzang en Bulthuis. De producten van VB Trailerbouw worden uitsluitend vervaardigd met de meest hoogwaardige materialen en de beste componenten. VB Trailerbouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van custom-made trailers, aanhangwagens en truckopbouw.

De onderneming beschikt daarnaast over een eigen reparatieafdeling, inclusief Apk-keuringstation. VB Trailerbouw is een vooruitstrevende organisatie op het gebied van transportoplossingen en een betrouwbare partner met betrekking tot innovatieve en klantspecifieke vraagstukken.

Transportrisico

Rijverboden

maandag 24 september t/m zondag 30 september:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!