Wensink levert twee Actros trucks aan Feenstra Transport in Damwoude

Wensink levert twee Actros trucks aan Feenstra Transport in Damwoude DAMWOUDE - Feenstra Transport in Damwoude koos onlangs voor twee gloednieuwe Mercedes-Benz Actros trucks type 1842 LS met Euro 6-norm. De trucks werden zaterdag 2 maart geleverd door Jan de Vries, salesmanager Noord van Wensink. Directeur Albert Feenstra: "Het brandstofverbruik was doorslaggevend."

Feenstra Transport verzorgt nationaal en internationaal transport in West-Europa, met de focus op de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Er worden wekelijks heel wat kilometers gemaakt bij het vervoer van onder meer vlees en staal. Het wagenpark van het bedrijf bestaat uit 18 vrachtwagens van diverse merken.


Bij de aanschaf van twee nieuwe trucks lag de keuze voor Mercedes-Benz volgens directeur Albert Feenstra voor de hand. "Een aantal jaar geleden kochten we bij Wensink onze eerste Mercedes-Benz Actrossen. Die zijn beduidend zuiniger dan onze andere wagens. Het scheelt iedere week twee tot drie tiende. Dan praat je over een hoop geld. De voorspellingen voor dit nieuwe type zijn qua brandstofverbruik nog beter."

Het prachtige spuitwerk van de twee nieuwe Actros trucks is verzorgd door Ferdinand de Boer uit Heerenveen.

Salesmanager Noord van Wensink Jan de Vries: "De Actrossen voldoen aan de Euro 6-norm en zijn met de nieuwe type motoren het zuinigste wat er op dit moment op de markt te krijgen is. De verwachting is dat ze tot 6 procent minder brandstof verbruiken."

Transportrisico

Rijverboden

maandag 24 september t/m zondag 30 september:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!