Transport Online - Wensink levert twee Actros trucks aan Feenstra Transport in Damwoude

Wensink levert twee Actros trucks aan Feenstra Transport in Damwoude

Wensink levert twee Actros trucks aan Feenstra Transport in Damwoude
08-03-2013 17:18 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
DAMWOUDE - Feenstra Transport in Damwoude koos onlangs voor twee gloednieuwe Mercedes-Benz Actros trucks type 1842 LS met Euro 6-norm. De trucks werden zaterdag 2 maart geleverd door Jan de Vries, salesmanager Noord van Wensink. Directeur Albert Feenstra: "Het brandstofverbruik was doorslaggevend."

Feenstra Transport verzorgt nationaal en internationaal transport in West-Europa, met de focus op de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Er worden wekelijks heel wat kilometers gemaakt bij het vervoer van onder meer vlees en staal. Het wagenpark van het bedrijf bestaat uit 18 vrachtwagens van diverse merken.


Bij de aanschaf van twee nieuwe trucks lag de keuze voor Mercedes-Benz volgens directeur Albert Feenstra voor de hand. "Een aantal jaar geleden kochten we bij Wensink onze eerste Mercedes-Benz Actrossen. Die zijn beduidend zuiniger dan onze andere wagens. Het scheelt iedere week twee tot drie tiende. Dan praat je over een hoop geld. De voorspellingen voor dit nieuwe type zijn qua brandstofverbruik nog beter."

Het prachtige spuitwerk van de twee nieuwe Actros trucks is verzorgd door Ferdinand de Boer uit Heerenveen.

Salesmanager Noord van Wensink Jan de Vries: "De Actrossen voldoen aan de Euro 6-norm en zijn met de nieuwe type motoren het zuinigste wat er op dit moment op de markt te krijgen is. De verwachting is dat ze tot 6 procent minder brandstof verbruiken."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions