Zeven nieuwe koelopleggers voor Van der Luyt Transport

Zeven nieuwe koelopleggers voor Van der Luyt Transport
08-03-2013 11:33 | Trailers | auteur de redactie
Van der Luyt Transport in Oegstgeest heeft wegens uitbreiding van het wagenpark en in verband met groeiende werkzaamheden zeven nieuwe koelopleggers aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

De zeven Krone koelopleggers in bloemenuitvoering zijn uitgevoerd in polyester. De opleggers bevatten een Carrier Maxima 1300 diesel/elektrisch, voorzien van SAS-sensor en een Dhollandia onderschuivende laadklep 2000 kg met een plateaulengte van 1800 mm. De opleggers zijn voorzien van rails in dak, vloer en zijwand. Ook bevatten de opleggers een lift-as. Een 30 europalletkist is gemonteerd voor een hogere bodemvrijheid in verband met ferryvervoer.


J. van der Luyt & Zn. B.V. is specialist in het geconditioneerd vervoer van bloemen, planten, bloembollen, groente en fruit naar Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Groupage- tot full-loads, cross-docking mogelijkheden, verzorgen van douanedocumentatie middels AEO gecertificeerde expeditiebedrijf en leveringen binnen 24 tot 48 uur behoren tot het dienstenpakket. De hofleverancier J. van der Luyt & Zn. B.V. is sinds 1907 gericht op professionalisering en klantgerichtheid.

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier