Clicky

 Nieuwe Volvo's voor 36-jarige Kuipers Logistics

Nieuwe Volvo's voor 36-jarige Kuipers Logistics
13-11-2023 13:18 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OLDENZAAL - Kuipers Logistics, transport Italië en India specialist, vierde afgelopen vrijdag een mijlpaal: 36 jaar Kuipers Logistics. Wat begon als een bescheiden lijndienst naar Hamburg met één vrachtwagen, heeft zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf met een vloot met meer dan 30 vrachtwagens, 50 tautliners, twee deelbare containerchassis.

Harry Kuipers, de grondlegger van het bedrijf, begon ooit zelf achter het stuur en heeft het bedrijf zien groeien tot wat het vandaag is. Als kers op de taart, verwelkomde Kuipers Logistics afgelopen vrijdag de laatste van de drie indrukwekkende Volvo FH460 Globetrotters, geleverd door de Nijwa groep.

Deze nieuwe aanwinsten zijn uitgerust met de krachtige D13k Turbo Compound en voorzien van de nieuwste veiligheidsopties. Het belichaamt de voortdurende toewijding van Kuipers Logistics aan kwaliteit en efficiëntie op de weg. De XL-cabine biedt ongeëvenaarde ruimte, waardoor comfortabele lange ritten een plezierige ervaring worden voor de chauffeurs, met uitgebreide opbergmogelijkheden, standairco en een uitmuntend overzicht vanaf de chauffeursstoel.

"De eerste trekker is al in gebruik voor het Italië transport, maar Kuipers Logistics kijkt nog vol verwachtingen naar de voordelen en prestaties die deze nieuwe trucks met zich mee zullen brengen en wensen de chauffeurs vele veilige kilometers toe", aldus het jubilerende bedrijf.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • DJMiddelkoop
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats