Clicky

 Bulk Logistics Solutions (B.L.S.) neemt meerderheidsbelang in Van Gameren Transport

Bulk Logistics Solutions (B.L.S.) neemt meerderheidsbelang in Van Gameren Transport
31-10-2023 09:07 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

KLUNDERT - Bulk Logistics Solutions (B.L.S.) heeft een meerderheidsbelang genomen in Van Gameren Transport uit Klundert. "Een super match", noemt directeur/eigenaar Patrick van Gameren het.

"Onze expertise zit vooral in het wegtransport van vloeibare chemicaliën en afvalstoffen van de scheepvaart. Vanaf het allereerste gesprek heb ik er een goed gevoel bij gehad. Ik wilde heel graag met een betrouwbare partij verder omdat het bedrijf en ik eraan toe zijn. Met het management en de aanwezige structuur bij B.L.S. kunnen we verder bouwen aan de toekomst. Ik ben daar heel trots op!"

B.L.S. Directeur Eric Staal reageert eveneens verheut op deze stap: "Het toont onze gezonde ambitie aan. Van Gameren Transport biedt gespecialiseerde kennis van gevaarlijke vloeibare stoffen vervoer. Deze activiteiten zijn een mooie aanvulling op ons tank- en containervervoer van droge bulk in de chemie en food sector. Onze gezamenlijke klanten krijgen nog meer specialiseerde kennis op het gebied van bulkverladingen in tanks en containers over de weg maar ook intermodaal."

Eric Staal vervolgt: "Ons doel is met dit soort investeringen te kunnen doorgroeien naar een robuustere operatie en uitmuntende serviceverlening van (vloeibaar) bulk vervoer voor klanten. In dat kader hebben we eerder dit jaar honderd nieuwe 20ft bulk containers en 50 nieuwe pressure tanks in gebruik genomen en zullen begin volgend jaar nog eens 100x 20ft bulk containers voor het ‘Food’ segment worden afgeleverd."

"De operationele activiteiten zullen niet worden geïntegreerd overigens", voegt hij eraan toe. "Van Gameren Transport opereert momenteel met een 35 tal tankcontainers/tankopleggers en heeft ook eigen chauffeurs in dienst. Wel zullen op een later tijdstip administratieve zaken worden gecentraliseerd."

Van Gameren Transport is sinds 1968 actief en is gevestigd in Klundert met een depot in Moerdijk. Het heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van chemicaliën en afvalstoffen van de scheepvaart en de offshore industrie. Het opereert met tankcontainers en tankopleggers en heeft ook eigen chauffeurs in dienst.

B.L.S. (Bulk Logistic Solutions) Group is een Europees opererende multimodale transportorganisatie in Dublin, Hull en Barendrecht. Zij is actief in het vervoer van bulkproducten in Food en Chemie. Tevens levert zij ook producten/diensten op het gebied van Liners (verpakkingsmaterialen) via haar vestiging van Global Liners in Barendrecht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats