Clicky


Twee B-double containercombinaties voor J. Starmans Transporten BV

Twee B-double containercombinaties voor J. Starmans Transporten BV
17-12-2012 13:26 | Trailers | auteur de redactie
Pacton Trailers BV heeft onlangs twee B-double container combinaties afgeleverd bij J. Starmans Transport BV. in Kerkrade. De combinaties bestaan uit een 3-assig B-double containerchassis en een 3-assig container-opleggerchassis.

Het voorste deel van het B-double chassis is geschikt voor het vervoer van 20ft. containers. De achterste twistlock balk is met een 20ft. container erop pneumatisch uitschuifbaar, om laden en lossen aan het laaddok mogelijk te maken. Het achterste deel van het chassis is voorzien van een Jost koppelschotel om een volgoplegger te kunnen koppelen.



Het 3-assige container-opleggerchassis wordt gebruikt als volgoplegger en is geschikt voor het vervoer van 1x40ft. of 2x20ft. containers. Een flexibele combinatie met een groot laad vermogen en een laag eigen gewicht.



J. Starmans Transporten BV. is gespecialiseerd in het vervoeren van alle soorten en maten zeecontainers binnen Europa. De belangrijkste bestemmingen liggen in Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De B-double combinaties worden grotendeels ingezet om met containers te pendelen tussen Rotterdam en de thuisbasis in het Zuid Limburgse Kerkrade.



Kerkrade ligt voor Starmans centraal in het werkgebied en met 20.000m2 aan oppervlakte kan men flexibel en 24 uur per dag haar klanten bedienen.