Clicky


Eerste Thermo King SLXe voor Wolter Koops

Eerste Thermo King SLXe voor Wolter Koops
17-10-2012 16:30 | Trailers | auteur de redactie
Thermo King introduceerde onlangs op de IAA in Hannover de nieuwe lijn SLXe-koelunits voor opleggers. Deze units staan voor een nog lager energieverbruik, hoger rendement, meer comfort voor de chauffeur en lagere bedrijfskosten.

Recent zijn de eerste SLXe-units in Nederland afgeleverd bij Wolter Koops te Zeewolde. Wolter Koops is een internationale dienstverlener op het gebied van geconditioneerd transport & logistiek. Hun werkgebied beslaat een groot deel van Europa en het Zeewoldse bedrijf verzorgt transport en de totale logistiek daaromheen van groupage, crossdocking, warehousing tot en met uitlevering op winkelniveau.



Wolter Koops en Thermo King Transportkoeling hebben een jarenlange relatie en beide hebben kwaliteit, milieu en het borgen van de koudeketen hoog in het vaandel staan. Mede hierom rijdt Wolter Koops met vrachtwagens met Euro 6 motoren en koelinstallaties met schonere dieselmotoren, directe aandrijflijnen en brandbesparende onderdelen zoals de ETV technologie waarvan de SLXe-serie is voorzien.



Dankzij deze ETV-technologie verbruiken de SLXe modellen aanzienlijk minder energie. Daarnaast biedt deze technologie een optimaal temperatuurbeheer voor, met name, verse producten die zo langer vers blijven en niet worden blootgesteld aan mogelijke top freezing.