Clicky

 Group Bruno sluit drie bewaakte parkings in België

Group Bruno sluit drie bewaakte parkings in België [+video]
30-09-2023 20:04 | België | auteur Redactie

BILZEN - Group Bruno stopt alle activiteiten rond haar beveiligde parkeerplaatsen. Met ingang van vandaag, 30 september, sluit de Safe parking in het Belgische Bilzen. De parkeerplaatsen in Tessenderlo en Genk-Noord sluiten na afloop van de lopende contracten, maakt het bedrijf bekend.

"De Safe Parkings zijn er gekomen omdat Europa in 2010 nieuwe richtlijnen had uitgevaardigd rond bewaakt en veilig parkeren voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen. Transporteurs moesten ervoor zorgen dat hun chauffeurs op veilige en bewaakte plaatsen hun rust konden maken. Helaas hebben te weinig bedrijven dit voorbeeld gevolgd", aldus het Belgische bedrijf.

"Iedereen zou zijn schouders er onder zetten maar in de parktijk kwam alles bij ons terecht. Voor ons lag de rentabiliteit ook veel te laag. Daarom trekken we vanaf 30 september de stekker definitief uit de Safe Parkings. Voor veel internationale truckchauffeurs is dit een groot probleem omdat zijn nu verplicht worden om voortaan ook langs de onbewaakte Belgische snelwegparkings moeten gaan staan."

De parking in Bilzen is vanaf 1 oktober volledig verhuurd aan het transportbedrijf Eddie Stobart. Ook voor Genk-Noord en Tessenderlo lopen gesprekken met overnemers, meldt Group Bruno.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats