Clicky

 Urenlange afsluiting van Duitse Mittlerer Ring nadat vrachtwagen lading verliest

Urenlange afsluiting van Duitse Mittlerer Ring nadat vrachtwagen lading verliest [+foto]
27-09-2023 19:25 | Ongevallen | auteur Redactie

MÜNCHEN - Woensdagochtend botste een vrachtwagenchauffeur tegen een voorligger en verloor hij zijn lading. De 63-jarige chauffeur raakte lichtgewond.

De chauffeur reed op de Mittlerer Ring naar het noorden toen hij plotseling op een vrachtwagen voor hem reed. Bij de botsing verloor hij een deel van de achterzijde van zijn oplegger. Als gevolg hiervan verloor hij zijn lading. Een groot aantal kratten en flessen lag verspreid over beide rijstroken, waardoor het verkeer direct tot stilstand kwam.

De hulpdiensten die kort daarna arriveerden constateerden dat alleen de 63-jarige lichtgewond raakte. Na een korte periode van eerste hulp werd hij door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis in München gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen ervoor bleef ongedeerd.

Een auto werd geraakt toen de kratten uit de oplegger vielen. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond.

Na ongeveer drie uur had de brandweer alles grofweg opgeruimd en schoongemaakt. De eindschoonmaak werd uitgevoerd door een veegmachine.

Er was urenlang enorme verkeershinder in de omgeving van de ongevalslocatie, het einde van de snelweg A96 en de alternatieve wegen.

De oorzaak van het ongeval en de omvang van de materiële schade zijn momenteel onbekend, de politie doetnog onderzoek naar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions