Clicky

 Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij ongeluk op Duitse A7

Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij ongeluk op Duitse A7 [+video]
27-09-2023 14:00 | Ongevallen | auteur Redactie

HAMBURG - Op de Duitse A7, in noordelijke richting tussen knooppunt Nordwest en Schnelsentunnel, heeft woensdagochtend rond 03:52 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij een 44-jarige vrachtwagenchauffeur om het leven is gekomen.

Volgens de huidige bevindingen is een vrachtwagen ingereden op een andere vrachtwagen die langzaam reed in verband met wegwerkzaamheden in de omgeving van de Duitse Schnelsentunnel. Door de kracht van de klap werd hij op een derde vrachtwagen ervoor geduwd.

De 44-jarige chauffeur van de middelste vrachtwagen raakte dodelijk gewond als gevolg van de botsing en overleed op de plaats van het ongeval.

De 37-jarige chauffeur, die het ongeval veroorzaakte, liep lichte verwondingen op als gevolg van de botsing en werd na een eerste behandeling door het ambulancepersoneel voor verdere behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. De 41-jarige chauffeur van de derde betrokken vrachtwagen bleef ongedeerd.

Vanwege de omvang van de schade moest de snelweg naar het noorden volledig worden afgesloten zodat de politie het ongeval verder kon onderzoeken. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,106
Diesel1,926

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions