Clicky

 Van den Bosch breidt samenwerking uit naar Oost-Afrika en Indische Oceaan-eilanden

Van den Bosch breidt samenwerking uit naar Oost-Afrika en Indische Oceaan-eilanden
26-09-2023 11:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ERP - Van den Bosch werkt vanaf heden samen met Celero Group. Door deze samenwerking breidt de logistieke dienstverlener de netwerkverbindingen in Oost-Afrika en de Indische Oceaan verder uit.

Celero Group werd in 2009 opgericht als een onafhankelijke, logistieke partij. Ze bieden een verscheidenheid aan expeditie- en supply chainoplossingen. Hun sterke aanwezigheid in de Afrikaanse en Oost-Indische transportsector omvat medewerkers en kantoren op Madagaskar en de Réunion-eilanden, evenals hun thuisbasis op Mauritius.

“De uitbreiding naar Oost-Afrika en de eilanden in de Indische Oceaan zijn belangrijk voor ons netwerk”, legt Mark Ashton, Commercial Director van Van den Bosch DMCC, uit. Van den Bosch DMCC is gevestigd in Dubai, waar vanuit alle deep sea-transporten gecoördineerd worden, en behoort inmiddels tot de grootste tankoperators voor de levensmiddelenindustrie ter wereld.

Gedeelde visie

De samenwerking met Celero richt zich op de vloeibare bulklogistiek voor de levensmiddelenindustrie. “De nieuwe regio’s in ons netwerk bieden ons unieke mogelijkheden op het gebied van supply change voor de vloeibare bulklogistiek, doordat we verbindingen leggen met zowel de Afrikaanse als de Europese markt. Celero deelt daarin onze visie en kernwaarden, maar biedt ook uitgebreide kennis, expertise en ervaring uit het werkveld in de regio”, aldus Ashton.

Waardevolle partner

Marc Dalais, Executive Chairman van Celero Group is verheugd over de samenwerking met Van den Bosch: "Deze samenwerking sluit aan bij de visie en missie van het bedrijf om waarde toe te voegen aan mensen in de logistieke keten."

Patrice Maury, CEO van de Celero Group, vult aan: "Door deze samenwerking verstevigt het Celero-team zijn positie als waardevolle bijdrager in de vloeibare bulklogistiek voor de voedingsindustrie, als onderdeel van ons algemene strategische pad. We zijn blij dat we Van den Bosch als partner mogen rekenen en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal helpen om onze klanten en stakeholders beter van dienst te zijn."

Foto's

  • J.Roeland
    VAN DEN BOSCH
  • J.Roeland
    VAN DEN BOSCH
  • Van den Bosch vof
    Van den Bosch vof
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,110
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions