Clicky

 Advocaat: overledene in woning Tilburg is verdachte gifmoord

Advocaat: overledene in woning Tilburg is verdachte gifmoord
25-09-2023 12:21 | Binnenland | auteur ANP

TILBURG - [update 14:05 uur] De overledene die maandagochtend in een woning in Tilburg is gevonden, is Yvon K. Dat bevestigt haar advocaat Esther Vroegh na bericht van Omroep Brabant en BN De Stem. De politie kan nog niet bevestigen of het inderdaad om de van de gifmoord op haar partner verdachte K. gaat.

De hulpdiensten rukten maandagochtend uit na een melding en forceerden rond 10.18 uur de voordeur om de woning binnen te komen. In het huis werd de dode gevonden. "We doen onderzoek naar de toedracht", aldus een politiewoordvoerder.

K. wordt verdacht van moord op supermarkteigenaar Chris Grinwis uit Halsteren. De zaak staat bekend als de gifmoord van Halsteren. Begin september eiste het Openbaar Ministerie 19 jaar cel, de uitspraak staat woensdag gepland. De rechtbank Breda laat weten dat er een uitspraak zal volgen maar "wat die precies zal inhouden, daar gaat de rechter woensdag op in".

Vroegh zou het "uitermate onbevredigend" vinden voor alle betrokkenen, mocht er toch geen uitspraak volgen. "Er is twee jaar lang strijd gevoerd en vlak voor de finale houdt het dan op."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions