Clicky

 Germo Logistiek neemt Groot Koerkamp Transport over

Germo Logistiek neemt Groot Koerkamp Transport over
25-09-2023 11:50 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

LOCHEM/HEINO - Germo Logistiek B.V. uit Lochem en Groot Koerkamp B.V. uit Heino hebben overeenstemming bereikt over de overname van Groot Koerkamp B.V. Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari zijn de medewerkers, klanten, het pand in Heino en het wagenpark overgenomen.

Germo Logistiek B.V. wil hiermee haar dienstenpakket uitbreiden. Daarnaast sluiten de activiteiten van Groot Koerkamp B.V. goed aan bij een deel van de huidige activiteiten. Germo Logistiek B.V. is in 2008 ontstaan uit een samenwerking van meerdere RMO-vervoerders en heeft de laatste jaren haar diensten uitgebreid in het vervoer van FTL en LTL ladingen met schuifzeilopleggers.

Groot Koerkamp B.V. is gericht op distributie van pallets en in bijzonder goederen met afwijkende maten. Daarnaast beschikken zij over een eigen warehouse met mogelijkheden voor opslag en crossdocking.

De huidige eigenaar Anton Groot Koerkamp was gezien zijn leeftijd op zoek naar een opvolger. De waarborging van de continuïteit voor het personeel en de klanten was voor Anton een belangrijke voorwaarde om met Germo Logistiek in zee te gaan.

Groot Koerkamp B.V. is groot geworden door gewoon te blijven en de klant altijd centraal te stellen. Met 20 verschillende eenheden kunnen zij zeer uiteenlopende logistieke oplossingen aanbieden.

De klantenkring en de “Sallandse” no-nonsense cultuur van Groot Koerkamp B.V. zijn een ideale aanvulling voor Germo Logistiek B.V. Door het bundelen van de krachten kan er voldaan worden aan de toenemende vraag naar verschillende logistieke activiteiten. "Deze overname biedt aan alle bestaande en nieuwe klanten meerwaarde door het aanbieden van een totaal dienstenpakket. Het bedrijf en de medewerkers passen zeer goed bij ons. We heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom", aldus Emiel Jansen algemeen directeur van Germo Logistiek B.V.

Groot Koerkamp B.V. zal als een zelfstandige dochteronderneming onder eigen naam alle activiteiten voortzetten vanuit Heino. Germo Logistiek B.V. zal haar operatie vanuit Lochem blijven aansturen. Op deze manier ontstaat een flexibele organisatie waar elke klant voor al zijn logistieke uitdagingen terecht kan.

Foto's

  • Germo Logistiek
    Germo Logistiek
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions