Clicky


VALX levert trailerassen aan Heisterkamp, Bos Trailerservice, Paul Günther en THTrailers

VALX levert trailerassen aan Heisterkamp, Bos Trailerservice, Paul Günther en THTrailers
21-08-2012 16:42 | Trailers | auteur de redactie
VALX heeft wederom een stap vooruit gezet in de poging om tot de top drie trailerassenproductenten van Europa te behoren. VALX leverde de afgelopen maanden onder andere asssen voor 15 opleggers aan een van de grootste transport & verhuurvloten van Nederland: Heisterkamp Transportation Solutions.

VALX levert 9 tons trailer assen met 19.5" or 22.5" schijf- of trommelremmen voor de Europese markt.

"Heisterkamp is een prachtige naam om toe te voegen aan onze klantenlijst. Met een vloot van meer dan 900 verhuurtrailers, 100 verhuurtrucks, 400 leasing trucks en 750 trucks voor trailertrucking is het bedrijf een betrouwbare naam in de industrie en we zijn erg trots dat Heisterkamp voor onze assen heeft gekozen", zegt Paul de Jong, Sales Director van VALX.

"Heisterkamp is een zeer professioneel, interessant bedrijf met een frisse vechtlust en een heldere strategie om groei en succes in hun business te realiseren."

Rick Kruse, Manager Trailer Rental van Heisterkamp geeft aan: "De levering van trailers met VALX assen is soepel verlopen. Wij zijn overtuigd van de VALX producten en hopen in de toekomst onze samenwerking verder uit te breiden."

De activiteiten van Heisterkamp Transportation Solutions bestaan uit Trucking, Trailer rental & leasing, Truck rental & leasing, Truck & Trailer service and -wash, Breakdown service en LoadXL. Heisterkamp heeft meer dan 1400 medewerkers, verdeeld over 6 vestigingen in Europa.



Bos Trailerservice
Ook Bos Trailerservice in Barneveld heeft de eerste 10 opleggers met VALX assen ontvangen. Bos heeft meer dan 550 verhuurtrailers en vier vestigingen in Nederland om de klant op het gebied van trailerservice, carrosseriebouw en trailerverhuur te kunnen bedienen.

Diverse gewenste opleggers kunnen bij Bos worden gehuurd: van 1-assige city-opleggers en 3-assige koelvriesopleggers met stuurassen tot open semi-uitschuifopleggers. Opleggers worden onderhouden in eigen werkplaatsen en Bos biedt de klant een eigen pechservice aan. Tevens verkoopt Bos nieuwe en gebruikte trailers. Bos heeft middels deze eerste levering de VALX assen in haar vloot opgenomen.

Paul Günther Rental bv
Eerder dit jaar schafte Paul Günther Rental bv reeds 15 opleggers op VALX assen via D-Tec aan. Paul Günther heeft meer dan 3000 container chassis in hun vloot en zijn gevestigd in 10 landen in Europa.

THTrailers
THTrailers met het hoofdkantoor in Venlo, heeft tevens meerdere trailers op VALX besteld. Deze 2-assige boxtrailers worden begin september afgeleverd in Venlo. Daarnaast worden er 10 trailers begin 2013 bij THT geleverd op VALX assen. THTrailers least en verhuurt gebruikte en nieuwe opleggers en is hiermee een grote speler in Nederland.

"VALX is een jong bedrijf. Ook THT is nog relatief jong. Ons is ooit een kans gegund door anderen en wij gunnen VALX deze kans ook. Uiteraard hebben wij eerst de feiten goed bekeken. Het product moet goed zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. Daarnaast houden wij van de frisse kijk die VALX op de markt heeft. Voor ons is het bedrijf niet geheel nieuw; we zijn reeds lange tijd met VALX in samenwerking aangaande de ontwikkeling van een energie zuinige trailer. VALX presenteert het concept van de as hiervoor op de IAA 2012 in Hanover. Het vertrouwen in VALX zat dus al goed. Wij kijken uit naar verdere samenwerking", aldus Twan Heetkamp, eigenaar van THTrailers.

"Het is fantastisch om de posititeve reacties en aanvragen uit de markt te ontvangen. Wij zijn erg dankbaar in het vertrouwen dat de eindgebruikers richting ons uitspreken. De levering aan deze verhuurvloten geeft uiteraard ook vertrouwen aan andere eindgebruikers. Wanneer deze gerenommeerde bedrijven een product afnemen zullen mensen de kwaliteit van deze producten als goed en betrouwbaar herkennen", zegt De Jong van VALX.