Clicky

 A10 bij Amsterdam weer dicht vanwege verbouwing station Zuid

A10 bij Amsterdam weer dicht vanwege verbouwing station Zuid
22-09-2023 09:51 | Weer en Verkeer | auteur ANP

AMSTERDAM - De A10 Zuid richting Schiphol is vanaf vrijdagavond tot maandagochtend vroeg dicht vanwege grootschalige werkzaamheden aan station Amsterdam Zuid. De weg is dicht tussen knooppunt Amstel en de oprit S108 VUmc, van vrijdagavond 22.00 uur tot maandag 05.00 uur.

Het verkeer wordt omgeleid via de A1, A9 en de A10 Noord. De A10 Zuid richting Hengelo/Utrecht blijft wel open voor verkeer. De gemeente laat weten dat weggebruikers rekening moeten houden met extra reistijd die kan oplopen tot een uur.

Ook rijdt metro 51 dit weekend niet en krijgen gebruikers van het station zondag te maken met een dichte ingang bij het Zuidplein van 09.00 uur tot 15.00 uur. Zij kunnen omlopen via de ingang aan de Parnassusweg.

De werkzaamheden maken deel uit van de grootschalige verbouwing van het station. De snelweg en de stationsentree moeten dicht omdat er meterslange damwanden in de grond tussen de weg en het metrospoor worden geplaatst. Twee weken geleden was het deel van de A10 om diezelfde reden ook al dicht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,106
Diesel1,926

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions