Clicky

 Vermiste vrachtwagenchauffeur slapend in vrachtwagen gevonden

Vermiste vrachtwagenchauffeur slapend in vrachtwagen gevonden
21-09-2023 12:55 | Buitenland | auteur Redactie

HINTERSCHMIDING - De Duitse politie zocht in het Duitse Neder-Beieren naar een vermiste vrachtwagenchauffeur en vond hem uiteindelijk slapend in zijn voertuig.

Dinsdagmiddag nam een ​​vervoerder contact op met de politie, omdat hij zijn chauffeur al enkele uren niet telefonisch kon bereiken. Hij gaf de agenten de locatie van het voertuig door nabij Hinterschmiding (district Freyung-Grafenau).

De politie trof de vrachtwagen in de berm aan langs de B12, met draaiende motor. Op het eerste gezicht leek het om een ​​medisch noodgeval te gaan, aangezien de man in de stoel lag en niet reageerde op het geroep van de agenten.

Maar nadat de politie de deur van de cabine had geopend, werd de 30-jarige chauffeur wakker uit zijn diepe slaap. Hij was ernstig oververmoeid en viel achter het stuur in slaap omdat hij al drie dagen had gereden en nauwelijks pauze had genomen.

De uitgeputte chauffeur werd door agenten naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats geleid en kreeg een rustperiode van enkele uren opgelegd. Hij moest een  boete van enkele duizenden euro's betalen omdat hij zijn rij- en rusttijd niet bijhield.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,110
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions