Clicky


Nieuwe Pacton oplegger voor W.P. de Koning BV

Nieuwe Pacton oplegger voor W.P. de Koning BV
10-08-2012 09:47 | Trailers | auteur de redactie
W.P. de Koning BV in Heukelum heeft zich geheel toegelegd op hoogwaardig vervoer. "Onze klanten stellen hoge eisen aan organisatie, materieel en personeel." Aan het woord Willem de Koning, een jonge ondernemer met ambitie.

Onze klanten bevinden zich in geheel Europa. Overwegend in de sectoren chemie, bouw, rental, off-shore, events en energie. Tot onze dienstverlening behoren ook ADR en exceptionele transporten door geheel Europa en desgewenst daarbuiten. Een ding hebben al onze transporten gemeen, de klant mag de allerhoogste eisen stellen bijv. op gebied van opleidingen van chauffeurs, ladingzekering en certificering.

Om aan al deze eisen tegemoet te komen wordt er geïnvesteerd in nieuw materieel. Recent is een Pacton oplegger geleverd, geheel afgestemd om binnen de wettelijke eisen machines te vervoeren. Ladingzekering heeft hierbij extra prioriteit gekregen. De nieuwe oplegger is niet revolutionair, maar een combinatie van een waslijst aan eisen.

"Wij gaan niet voor de korte termijn", zo vervolgt Willem: "duurzaam betekent bij ons ook, dat we de beste conservering verlangen en dat we voorbereid willen zijn op eisen, die misschien pas over een aantal jaren verplicht gesteld worden."



De nieuwe Pacton oplegger heeft de afgelopen weken direct een vuurdoop gehad. Staalkabels voor een hangbrug vervoeren van Italië naar het noorden van Noorwegen. "Wij onderscheiden ons, omdat we projectmatig denken. Met ons advies in de hand kan onze klant zijn transportkosten soms met tientallen procenten verlagen."

Vakkennis en kwaliteit, maar vooral ouderwetse Hollandse koopmansgeest: daarmee gaat W.P. de Koning te crisis te lijf. En het gaat goed!