Clicky


 


A10 bij Amsterdam deels dicht vanwege verbouwing station Zuid

A10 bij Amsterdam deels dicht vanwege verbouwing station Zuid
08-09-2023 23:15 | Weer en Verkeer | auteur ANP

AMSTERDAM - De A10 Zuid richting Schiphol en Den Haag is vanaf vrijdagavond tot maandagochtend vroeg dicht tussen knooppunt Amstel en de oprit S108 VUmc. De weg is dit weekend en het weekend van 22 tot 25 september dicht vanwege werkzaamheden aan station Amsterdam Zuid. De afsluitingen beginnen beide vrijdagen om 22.00 uur en eindigen 's maandags om 05.00 uur.

Het verkeer wordt omgeleid via de A1, A9 en de A10 Noord. De A10 Zuid richting Hengelo/Utrecht blijft wel open voor verkeer. De gemeente laat weten dat weggebruikers rekening moeten houden met extra reistijd die kan oplopen tot een uur.

De werkzaamheden maken deel uit van de grootschalige verbouwing van het station. De snelweg moet dicht omdat er meterslange damwanden in de grond tussen de weg en het metrospoor worden geplaatst. Ook een van de metrosporen moet dicht vanwege het uitgraven een nieuwe stationspassage: de Brittenpassage. De metro rijdt daarom de betreffende weekenden met een aangepaste dienstregeling. Trein en bus rijden zoals normaal meldt Zuidasdok, het project waar de werkzaamheden deel van uitmaken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats